Over ons

Amsterdam Flavours Team

Bernadette en Mischa hebben elkaar ontmoet bij een Amsterdamse kookschool. Na een succesvolle periode van samenwerken besloten zij om hun culinaire krachten te bundelen. Het klikte meteen tussen hen en het komt zelden voor dat je iemand tegenkomt waar je zo makkelijk mee kan werken. Hun food journey bevat verschillende elementen, zoals cooking workshops, private dining, catering, recept ontwikkeling, food styling en natuurlijk het online food platform Amsterdam Flavours. Al deze prachtige elementen komen nu samen op een creatieve en inspirerende plek!

Bernadette Evers-Grasveld

Koken is altijd al mijn grote passie geweest. Op het moment dat onze vier kinderen het nest verlieten heb ik van koken mijn beroep gemaakt. Geïnspireerd door de vier seizoenen streef ik er altijd naar om de meest verse en beste producten te krijgen. Eenvoudige, pure en schone smaken karakteriseren mijn stijl van koken. Mijn favoriete keuken is de Italiaanse keuken en voor mij is het belangrijk dat de individuele ingrediënten op de voorgrond treden. Het idee dat koken voor iedereen leuk, simpel en toegankelijk is, is voor mij belangrijk. Koken gaat over samen delen en lief hebben. Het gaat over samen eten met familie en vrienden. Het vieren van alles wat goed is in het leven!

Mischa de Winter

Ik ben geboren in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het grootste deel van mijn jeugd was mijn grote wens om piloot te worden. Gefascineerd door de sensatie van het vliegen was een carrière op food gebied niet de meest voor de hand liggende keuze. Ik ontwikkelde een passie voor koken door over de schouder van mijn moeder mee te kijken, de beste familie chef!

De enige kerel van mijn middelbare school die home economics studeerde, er langzaam achter komend dat mijn zicht niet goed genoeg was voor een vlieg carrière en altijd met veel plezier aan rommelen in de keuken waren genoeg redenen om mijn culinaire passie serieus te gaan uitrollen. In 2011, ben ik afgestudeerd aan de prestigieuze Silwood School of Cookery in Kaapstad. Met een Grande Diploma op zak nog gewerkt bij een aantal top restaurants en hotels om mijn ervaring verder op te bouwen.

Ik verhuisde naar Amsterdam om te werken bij verschillende hotels en restaurants waar mijn repertoire en eigen stijl op het gebied van koken zich steeds meer vormden. In staat zijn om mijn passie voor eten en koken te delen met andere is waar ik het meest van kan genieten.